Keresés
Termékek

Vásárlási feltételek


 
Vásárlóink

  

Áruházunkban kizárólag cégek vásárolhatnak, magánszemélyek regisztrációját sajnos nem tudjuk fogadni.


Első vásárlás minimális értéke: nettó 30.000 ft.

  

Mivel vásárlók csak regisztrált partnereink lehetnek, IRODA24 webáruházunkban először vásárló partnereinket kérjük, hogy regisztrálják magukat. A regisztrációk jóváhagyása általában egy munkanapon belül megtörténik, ezt követően már használhatják Partnereink a webáruházat.

 

A regisztrációval új partnerünk tudomásul veszi a Vásárlási Feltételeket. Ha partnerünk elfelejti jelszavát, kérésére újra rendelkezésre bocsátjuk. A jelszó átadásából, illetéktelen személy általi felhasználásából eredő károkért a jelszó tulajdonosát terheli felelősség.
A hibás regisztrációs lapok elküldéséből keletkező károkért a Mill-R Papír felelősséget nem vállal.
 
 
Árak, kedvezmények
 
Webáruházunkban található áraink nagykereskedelmi árak, melyek üzleteinkben nem érvényesek, azokat kizárólag havonta legalább 30.000 forint forgalmat elérő, cégellátás szolgáltatásunkat igénybe vevő partnereinknek biztosítjuk. Mill-R Papír szabadon élhet az árváltoztatás jogával. A változások akkor lépnek életbe, amikor a webáruházban online láthatók. Kérjük, partnerünk akkor folytassa a vásárlást, ha a változásokat elfogadja!
 
 
Díjmentes házhozszállítás Budapesten

A munkanapon délután 14 óráig megrendelt árut akár már a következő munkanapon délelőtt 10 és délután 5 óra között díjmentesen házhoz szállítjuk saját szállítóeszközzel vagy szállítmányozó cég igénybevételével, ha a megrendelés nettó értéke eléri a 30.000 forint összeget. Meghatározott időpontra (órára) történő kiszállítást  előzetes egyeztetés esetén áll módunkban vállalni. Ha egy partnerünktől egy napon több megrendelés is érkezik, ezek közül csak a nettó 30 ezer forint értéket meghaladók házhozszállítása ingyenes. Ennek egyszerű gyakorlati oka van: egy-egy megrendelés beérkezése után becsomagoljuk a szállítmányt és újabb csomag készítése esetében a szállítmányozó cég is külön szállítmányként kezeli és számlázza azt a Mill-R Papír Irodaellátó Kft részére. A már leadott megrendelésekhez nem áll módunkban újabb tételeket hozzátenni. Szállítási díjaink az alábbiak:
 
Budapesten:
Nettó 30.000 forint alatt bruttó 1880 forint
Nettó 30.000 forint felett díjmentes
 
 
Díjmentes házhozszállítás Budapesten kívül
Szerződéssel nem rendelkező ügyfeleink kizárólag előre utalással történő fizetéssel és annak igazolásával kérhetik a szolgáltatást. A munkanapon délután 14 óráig megrendelt árut akár már a következő munkanapon délelőtt 10 és délután 5 óra között házhoz szállítjuk saját szállítóeszközzel vagy szállítmányozó cég igénybevételével, az alábbi díjak felszámítása mellett:
 
Budapesten kívül:
Nettó 30.000 forint alatt bruttó 1880 forint
Nettó 30.000 forint felett díjmentes
 
Személyes átvétel
Személyes átvételre előzetes egyeztetés után bármelyik üzletünkben lehetőség van.
Kérjük már rendeléskor a megjegyzés rovatban feltüntetni, hogy melyik üzletünkben kívánja majd a megrendelt termékeket átvenni!
Amennyiben egyéb címet nem adnak meg, a rendelés átvétele 1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 50. szám alatt található üzletünkben lehetséges.
 
Expressz kiszállítás
Kizárólag Budapest területén, és Budapest környékén vehető igénybe. A szolgáltatás plusz költsége súlytól függően változik.
Szerződéssel nem rendelkező ügyfeleink kizárólag előre utalással történő fizetéssel és annak igazolásával kérhetik a szolgáltatást. 
 
Garancia
A Mill-R Papír internetes áruház kizárólag jó minőségű, hibátlan termékeket forgalmaz és az általa eladott termékekre biztosítja az érvényben lévő jogszabályokban előírt garanciát.
 
 
Fizetési feltételek
Új partnereink esetében először készpénzzel történő fizetést alkalmazunk, majd az üzleti kapcsolat elmélyülésével lehetőség van átutalásra a megállapított hitelkeret összegéig. Amennyiben egy partnerünknek lejárt, kifizetetlen számlája van, annak kiegyenlítéséig csak készpénzes fizetésre szolgáljuk ki.
 
 
Amennyiben webáruházunkban nem találja az Ön által keresett terméket, érdeklődjön elérhetőségeinken!
 
 
Mill-R Papír