Keresés
Termékek

Vásárlási feltételek


 
Vásárlóink

  

Áruházunkban kizárólag cégek vásárolhatnak, magánszemélyek regisztrációját sajnos nem tudjuk fogadni.


Első vásárlás minimális értéke: nettó 30.000 ft.

  

Mivel vásárlók csak regisztrált partnereink lehetnek, IRODA24 webáruházunkban először vásárló partnereinket kérjük, hogy regisztrálják magukat. A regisztrációk jóváhagyása általában egy munkanapon belül megtörténik, ezt követően már használhatják Partnereink a webáruházat.

 

A regisztrációval új partnerünk tudomásul veszi a Vásárlási Feltételeket. Ha partnerünk elfelejti jelszavát, kérésére újra rendelkezésre bocsátjuk. A jelszó átadásából, illetéktelen személy általi felhasználásából eredő károkért a jelszó tulajdonosát terheli felelősség.
A hibás regisztrációs lapok elküldéséből keletkező károkért a Mill-R Papír felelősséget nem vállal.
 
 
Árak, kedvezmények
 
Webáruházunkban található áraink nagykereskedelmi árak, melyek üzleteinkben nem érvényesek, azokat kizárólag havonta legalább 30.000 forint forgalmat elérő, cégellátás szolgáltatásunkat igénybe vevő partnereinknek biztosítjuk. Mill-R Papír szabadon élhet az árváltoztatás jogával. A változások akkor lépnek életbe, amikor a webáruházban online láthatók. Kérjük, partnerünk akkor folytassa a vásárlást, ha a változásokat elfogadja!
 
 
Díjmentes házhozszállítás Budapesten

A munkanapon délután 14 óráig megrendelt árut akár már a következő munkanapon délelőtt 10 és délután 5 óra között díjmentesen házhoz szállítjuk saját szállítóeszközzel vagy szállítmányozó cég igénybevételével, ha a megrendelés nettó értéke eléri a 30.000 forint összeget. Meghatározott időpontra (órára) történő kiszállítást  előzetes egyeztetés esetén áll módunkban vállalni. Ha egy partnerünktől egy napon több megrendelés is érkezik, ezek közül csak a nettó 30 ezer forint értéket meghaladók házhozszállítása ingyenes. Ennek egyszerű gyakorlati oka van: egy-egy megrendelés beérkezése után becsomagoljuk a szállítmányt és újabb csomag készítése esetében a szállítmányozó cég is külön szállítmányként kezeli és számlázza azt a Mill-R Papír Irodaellátó Kft részére. A már leadott megrendelésekhez nem áll módunkban újabb tételeket hozzátenni. Szállítási díjaink az alábbiak:
 
Budapesten:
Nettó 30.000 forint alatt bruttó 1490 forint
Nettó 30.000 forint felett díjmentes
 
 
Díjmentes házhozszállítás Budapesten kívül
Szerződéssel nem rendelkező ügyfeleink kizárólag előre utalással történő fizetéssel és annak igazolásával kérhetik a szolgáltatást. A munkanapon délután 14 óráig megrendelt árut akár már a következő munkanapon délelőtt 10 és délután 5 óra között házhoz szállítjuk saját szállítóeszközzel vagy szállítmányozó cég igénybevételével, az alábbi díjak felszámítása mellett:
 
Budapesten kívül:
Nettó 30.000 forint alatt bruttó 1490 forint
Nettó 30.000 forint felett díjmentes
 
Személyes átvétel
Személyes átvételre előzetes egyeztetés után bármelyik üzletünkben lehetőség van.
Kérjük már rendeléskor a megjegyzés rovatban feltüntetni, hogy melyik üzletünkben kívánja majd a megrendelt termékeket átvenni!
Amennyiben egyéb címet nem adnak meg, a rendelés átvétele 1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 50. szám alatt található üzletünkben lehetséges.
 
Expressz kiszállítás
Kizárólag Budapest területén, és Budapest környékén vehető igénybe. A szolgáltatás plusz költsége súlytól függően változik.
Szerződéssel nem rendelkező ügyfeleink kizárólag előre utalással történő fizetéssel és annak igazolásával kérhetik a szolgáltatást. 
 
Garancia
A Mill-R Papír internetes áruház kizárólag jó minőségű, hibátlan termékeket forgalmaz és az általa eladott termékekre biztosítja az érvényben lévő jogszabályokban előírt garanciát.

Vásárlástól való elállás
Kiskereskedelmi üzleteinkben nem tartott termékeink visszavételére a termék árából 10% levonásával van lehetőségünk.
Élelmiszerek visszáruzására semmilyen körülmények között nincs lehetőség.

Fizetési feltételek
Új partnereink esetében először készpénzzel történő fizetést alkalmazunk, majd az üzleti kapcsolat elmélyülésével lehetőség van átutalásra a megállapított hitelkeret összegéig. Amennyiben egy partnerünknek lejárt, kifizetetlen számlája van, annak kiegyenlítéséig csak készpénzes fizetésre szolgáljuk ki.
 
 
Amennyiben webáruházunkban nem találja az Ön által keresett terméket, érdeklődjön elérhetőségeinken!
 
 
Mill-R Papír